0

Cannes poncho i Aran garn fra Artesano, Tine Solheims design

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 763,00

Oversikt

"Cannes - Denne ponchoen er ganske smart, for den er kort ved ermene, ergo mer praktisk i bruk. Det er påsydd en lapp med åttebladsstjerne midt foran, den har fått sorte fjær under, en skinnrosett med 4 fjær i toppen, men du kan jo velge å dekorere den som du vil, eller bruke den uten noen ting. Frynsene er strikkede hestetømmer."

Oppskriften er i en størrelse, lengde midt foran ca 50 cm og vidde nederst ca 200 cm.
Modellen er strikket i 883 Rosewood.
Garnmengde 700 g Aran garn fra Artesano, i tillegg restegarn av tynn alpakka i grå, brun og sort. Garnpakka inneholder bare Aran garnet.

Viktig !!!
Garnpakka inneholder ikke oppskrift. Oppskriften er fra boka Rettromasker.

Cannes poncho i Aran garn fra Artesano, Tine Solheims design

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 763,00

Detaljer

"Cannes - Denne ponchoen er ganske smart, for den er kort ved ermene, ergo mer praktisk i bruk. Det er påsydd en lapp med åttebladsstjerne midt foran, den har fått sorte fjær under, en skinnrosett med 4 fjær i toppen, men du kan jo velge å dekorere den som du vil, eller bruke den uten noen ting. Frynsene er strikkede hestetømmer." Oppskriften er i en størrelse, lengde midt foran ca 50 cm og vidde nederst ca 200 cm. Modellen er strikket i 883 Rosewood. Garnmengde 700 g Aran garn fra Artesano, i tillegg restegarn av tynn alpakka i grå, brun og sort. Garnpakka inneholder bare Aran garnet. Viktig !!! Garnpakka inneholder ikke oppskrift. Oppskriften er fra boka Rettromasker.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').