0

Midnattsjal i Yokohama ull/silkegarn.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 400,00

Oversikt

Sjalet er ganske vidt, så det kan krysses foran og knyttes i ryggen. Det er strikket i Raumas alpakkagarn med sort bunnfarge. Stripene i grønt og rødt er tråklet inn i sjalet når det er ferdig med ull brodergarn. I hver ende av sjalet har vi festet en stor dusk av resten av brodergarnet. Sjalet strikkes i rettstrikking på p nr 3,5. Pinneforslag nr 4 til Yokohama garn. Det har enkel mønsterbord med hullmønster. Dette sjalet er ideelt dersom du har flere antrekk det skal passe til. I løpet av en god time kan du bytte ut brodergarnet med andre farger og få det til å passe til akkurat det du vil.

Sjalet kan også strikkes i annet garn, vi har forslag på også PT2 ullgarn i sort eller andre farger.
Ønsker du det ekstra lekkert, og samtidig varmt, er Yokohama garnet et godt valg, ull og silke i blanding med vakker glans. Oppskriften kan lastes ned gratis fra nettsiden vår. Bestiller du garnpakken, sender vi med oppskriften gratis.
Garnpakken med 400 g garn og oppskrift i Raumas Inka alpakkagarn koster kr 344,-, i PT2 ullgarn kr 256,. og i Yokohama garn kr 400,-. Vi sender med 8 dukker brodergarn dersom du vil ha, lys rosa og lys grønn, mørk rød og mørk grønn pris kr 96,- i tillegg.

Midnattsjal i Yokohama ull/silkegarn.

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 400,00

Detaljer

Sjalet er ganske vidt, så det kan krysses foran og knyttes i ryggen. Det er strikket i Raumas alpakkagarn med sort bunnfarge. Stripene i grønt og rødt er tråklet inn i sjalet når det er ferdig med ull brodergarn. I hver ende av sjalet har vi festet en stor dusk av resten av brodergarnet. Sjalet strikkes i rettstrikking på p nr 3,5. Pinneforslag nr 4 til Yokohama garn. Det har enkel mønsterbord med hullmønster. Dette sjalet er ideelt dersom du har flere antrekk det skal passe til. I løpet av en god time kan du bytte ut brodergarnet med andre farger og få det til å passe til akkurat det du vil. Sjalet kan også strikkes i annet garn, vi har forslag på også PT2 ullgarn i sort eller andre farger. Ønsker du det ekstra lekkert, og samtidig varmt, er Yokohama garnet et godt valg, ull og silke i blanding med vakker glans. Oppskriften kan lastes ned gratis fra nettsiden vår. Bestiller du garnpakken, sender vi med oppskriften gratis. Garnpakken med 400 g garn og oppskrift i Raumas Inka alpakkagarn koster kr 344,-, i PT2 ullgarn kr 256,. og i Yokohama garn kr 400,-. Vi sender med 8 dukker brodergarn dersom du vil ha, lys rosa og lys grønn, mørk rød og mørk grønn pris kr 96,- i tillegg.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').