0

Kjøpsbetingelser

Alle priser er i norske kr og inkludert 25 % merverdiavgift. Mva. blir spesifisert på fakturaen.

Kjøps- og leveringsbetingelser.

Leveringstiden er vanligvis innen 1 uke.

Endring i netthandelsiden fra september 2013.

Vi har dessverre sett oss nødt til å fjerne betaling med faktura etter kundene har mottatt varene.  Det er for mange som har utnyttet systemet vi har hatt med å stole på at alle garnkunder betaler varene de har mottatt.  Valget var nå å sette opp prisene for å dekke disse unødvendige tapene, eller unngå disse tapene.  Vi har gjort det siste.  Prisene er ikke økt, men varene må betales med kort eller på forskudd før vi sender garnet.  Vi håper på forståelse for dette, og håper at mange vil handle hos oss fremdeles.  Det hender at vi går tom for en vare og ikke rekker å sette utsolgt på den på nettsiden, det er ikke ofte, men det har hendt.  Dersom du har betalt med kort og vi ikke har varen, sender vi en mail til deg.  Dersom du ikke vil ha en annen farge f.eks., trekker vi ikke på kortet ditt.  Dersom kortselskapet ditt trekker på kortet ditt likevel, får du det tilbake neste måned av kortselskapet ditt.

Kjøps og leveringsbetingelser ved forskuddsbetaling over kr 1000,-.

Vi spanderer porto når du betaler på forskudd og bestiller varer for mer enn kr 1000,-. Betal summen fra bestillingsseddelen til kto. 2895.11.84200 Garnlunden v/Tove Utstumo, Myra, 4848 Arendal. Det er viktig at du merker betalingen din med forskuddsbetaling og ditt navn og adresse og telefon. Varen sendes straks betalingen er mottatt. Leveringstiden er vanligvis innen 1 uke.

Når du har sendt bestillingen din på sida netthandel, får du en ordrebekreftelse til mailen din, når du sjekker mailen din på vanlig måte etterpå.

Kjøps og leveringsbetingelser ved betaling med kort.

Kortbetalingen på nettsiden fungerer fint. Når du betaler med kort, spanderer vi portoen dersom du handler for mer enn kr 1000,- sånn som ved forskuddsbetaling. Sum du skal betale er sum fra bestillingsseddelen. Du taster inn ditt korts nummer og kode og bekrefter bestillingens beløp. Varene sendes så snart betalingen er godtatt i betalingssystemet. Leveringstiden er vanligvis innen 1 uke.

Du får en ordrebekreftelse til mailen din, når du sjekker mailen din på vanlig måte etterpå.

Kjøps og leveringsbetingelser for levering til land i Norden utenom Norge.

Når vi sender varer ut av Norge, blir fakturaen uten norsk mva. på 25 %. Porto kommer i tillegg på forsendelsen. Frakt ut av landet er en del høyere enn innenlands, så tillegg frakt og fradrag mva pleier å gå opp i opp. Bestillingsseddelens sum med porto blir derfor det du skal betale for varene. Ved bestillinger utenom Norge sender vi varene så snart de er betalt med kort eller forskuddsbetalt til vår konto 2895.11.84200. Banken vår er Arendal og Omegns Sparekasse, Postboks 70, 4801 Arendal. IBAN NO75 2895 1184 200. BIC eller Swift DNBANOKK.

Retur av varer - angre kjøpet.

Skulle du ønske å returnere varene innen 3 måneder fra kjøpet,  betaler vi tilbake beløpet for varene. Utlegg til porto refunderes derimot ikke. Kunden betaler returporto. Varene må returneres i ubrukt stand.  Husk i tilfellet å oppgi ditt kontonummer.

Hilsen Garnlunden v/Tove Utstumo
org.nr. 953 237 989 mva.