0

Hallingstjerne genser i Kamelgarn.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 675,00

Oversikt

Hallingstjerne genser, oppskrift nr 301 .
Denne garnpakka har genseren strikket i Kamelgarn på pinner nr 5. Kamelgarnet er 45% kamelull, ligner alpakka, og 55 % merinoull. Modellen er ganske smal og det går fort å strikke den. Stjernene i mønsteret er fra en gammel strømpe fra Hallingdal. Genseren har raglanfelling. Denne strikkes i Kamelgarn med enkel tråd. Dersom du liker godt det litt røffe garnet fra Færøyene, velger du den andre garnpakka med Sirritògv og Inka alpakkagarn dobbelt.

Mønsteret er i str. S-M-L-XL. Denne garnpakka inneholder 800 g Kamelgarn pluss oppskrift, str. XL har 900 g garn. Du må velge bunnfarge og mønsterfarge. Modellen på bildet er strikket i dobbelt garn Sirritògv og Inka alpakka sammen, naturhvit og sauesvart. Mønsterfarge og bunnfarge kan byttes om.

Lua er strikket i blått garn Sirritògv og Inka alpakkagarn sammen.

Mengderabatten på Kamelgarn er med i denne prisen.

Hallingstjerne genser i Kamelgarn.

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 675,00

Detaljer

Hallingstjerne genser, oppskrift nr 301 . Denne garnpakka har genseren strikket i Kamelgarn på pinner nr 5. Kamelgarnet er 45% kamelull, ligner alpakka, og 55 % merinoull. Modellen er ganske smal og det går fort å strikke den. Stjernene i mønsteret er fra en gammel strømpe fra Hallingdal. Genseren har raglanfelling. Denne strikkes i Kamelgarn med enkel tråd. Dersom du liker godt det litt røffe garnet fra Færøyene, velger du den andre garnpakka med Sirritògv og Inka alpakkagarn dobbelt. Mønsteret er i str. S-M-L-XL. Denne garnpakka inneholder 800 g Kamelgarn pluss oppskrift, str. XL har 900 g garn. Du må velge bunnfarge og mønsterfarge. Modellen på bildet er strikket i dobbelt garn Sirritògv og Inka alpakka sammen, naturhvit og sauesvart. Mønsterfarge og bunnfarge kan byttes om. Lua er strikket i blått garn Sirritògv og Inka alpakkagarn sammen. Mengderabatten på Kamelgarn er med i denne prisen.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').