0

Hallingstjerne genser, naturfarget Sirri+alpakkagarn

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 849,00

Oversikt

Hallingstjerne genser, oppskrift nr 301 .
Genseren er strikket i dobbelt garn på pinner nr 5. 2-tråds Sirritógv sammen med Inca alpakka. Dette blir en nydelig kombinasjon. Modellen er ganske smal og det går fort å strikke den. Stjernene i mønsteret er fra en gammel strømpe fra Hallingdal. Genseren har raglanfelling.

Mønsteret er i str. S-M-L-XL. Garnpakken inneholder 500 g Sirritógv og 300 g Inca alpakka (400 g i str.XL) pluss oppskrift. Bunnfarge naturhvit, mønster sauesvart/mørk brun. Mønsterfarge og bunnfarge kan byttes om.

Vi har laget nye fargeforslag til denne genseren. Du kan velge farge i bunnen og ha naturhvit som mønsterfarge eller omvendt. Dersom du vil ha den med farget garn, velg garnpakka med farget garn.

Sirritògv garnet er ganske røfft, men blir mykere sammen med Inka alpakkagarn. Dersom du heller har lyst til å strikke denne genseren i enkelt garn, velger du garnpakka i Kamelgarn.

Hallingstjerne genser, naturfarget Sirri+alpakkagarn

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 849,00

Detaljer

Hallingstjerne genser, oppskrift nr 301 . Genseren er strikket i dobbelt garn på pinner nr 5. 2-tråds Sirritógv sammen med Inca alpakka. Dette blir en nydelig kombinasjon. Modellen er ganske smal og det går fort å strikke den. Stjernene i mønsteret er fra en gammel strømpe fra Hallingdal. Genseren har raglanfelling. Mønsteret er i str. S-M-L-XL. Garnpakken inneholder 500 g Sirritógv og 300 g Inca alpakka (400 g i str.XL) pluss oppskrift. Bunnfarge naturhvit, mønster sauesvart/mørk brun. Mønsterfarge og bunnfarge kan byttes om. Vi har laget nye fargeforslag til denne genseren. Du kan velge farge i bunnen og ha naturhvit som mønsterfarge eller omvendt. Dersom du vil ha den med farget garn, velg garnpakka med farget garn. Sirritògv garnet er ganske røfft, men blir mykere sammen med Inka alpakkagarn. Dersom du heller har lyst til å strikke denne genseren i enkelt garn, velger du garnpakka i Kamelgarn.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').