0

Hallingstjernegenser, farget garn Sirri+alpakkagarn

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 899,00

Oversikt

Hallingstjerne genser, oppskrift nr 301 .
Genseren er strikket i dobbelt garn på pinner nr 5. 2-tråds Sirritógv sammen med Inca alpakka. Dette blir en nydelig kombinasjon. Modellen er ganske smal og det går fort å strikke den. Stjernene i mønsteret er fra en gammel strømpe fra Hallingdal. Genseren har raglanfelling.

Mønsteret er i str. S-M-L-XL. Garnpakken inneholder 500 g Sirritógv og 300 g Inca alpakka (400 g i str.XL) pluss oppskrift. Bunnfarge naturhvit, mønster sauesvart/mørk brun. Mønsterfarge og bunnfarge kan byttes om.

Vi har laget nye fargeforslag til denne genseren. Du kan velge farge i bunnen og ha naturhvit som mønsterfarge eller omvendt. Dersom du vil ha den med farget garn, velg garnpakka med farget garn.

Lua er strikket i blått garn og naturfarget mønster.

Sirritògv garnet er ganske røfft, men blir mykere sammen med Inka alpakkagarn. Dersom du heller har lyst til å strikke denne genseren i enkelt garn, velger du garnpakka i Kamelgarn.

Hallingstjernegenser, farget garn Sirri+alpakkagarn

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 899,00

Detaljer

Hallingstjerne genser, oppskrift nr 301 . Genseren er strikket i dobbelt garn på pinner nr 5. 2-tråds Sirritógv sammen med Inca alpakka. Dette blir en nydelig kombinasjon. Modellen er ganske smal og det går fort å strikke den. Stjernene i mønsteret er fra en gammel strømpe fra Hallingdal. Genseren har raglanfelling. Mønsteret er i str. S-M-L-XL. Garnpakken inneholder 500 g Sirritógv og 300 g Inca alpakka (400 g i str.XL) pluss oppskrift. Bunnfarge naturhvit, mønster sauesvart/mørk brun. Mønsterfarge og bunnfarge kan byttes om. Vi har laget nye fargeforslag til denne genseren. Du kan velge farge i bunnen og ha naturhvit som mønsterfarge eller omvendt. Dersom du vil ha den med farget garn, velg garnpakka med farget garn. Lua er strikket i blått garn og naturfarget mønster. Sirritògv garnet er ganske røfft, men blir mykere sammen med Inka alpakkagarn. Dersom du heller har lyst til å strikke denne genseren i enkelt garn, velger du garnpakka i Kamelgarn.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').