0

Inka alpakkagarn fra Rauma

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 69,00

Oversikt

Inca Alpakkagarn fra Rauma ullvarefabrikk kommer i nøster på 50 g. Garnet er 100 % superfine alpakka og har 175 m pr 50 g.

Til oppskriftene som er laget for Sirritógv 1-tråds garn, kan en bruke Inca alpakkagarn isteden. Til sjalet Jennies favoritt vil alpakkagarnet i en farge du liker godt, være svært fint. Lue og skjerfsettet Lav vil også være veldig fint i alpakkagarn i en lun naturfarge, likeledes skjerfet i blondestrikk.

Alpakkagarnet er ikke så drøyt som 1-tråds garnet, og en må derfor beregne en del mer garn. Til en del av oppskriftene i færøygarnet Sirritógv 1- og 2- tråds kan det være fint å bytte ut dette garnet med Inca alpakkagarn eller å strikke med en tråd av hver.
Kombinasjonen av disse to garnsortene gir et spesielt fint resultat. Sirritógv har sterk struktur og holder fasongen svært godt i hele plagget og vrangbordene fortsetter å være elastiske. Inca alpakka garnet er så mykt og behagelig at det kan de aller fleste ha rett mot huden. Ved å strikke med dobbelt garn 1 tråd Inca alpakka og 1 tråd Sirritógv 1-tråds, får en en kjempefin kombinasjon. Fastheten i Sirritógv garnet gjør at fasongen holder seg svært godt og mykheten fra Incagarnet er det mest fremtredende når en kjenner på det ferdige resultatet.

Til oppskriftene i 2-tråds Sirritógv, kan en bruke alpakkagarnet dobbelt eller strikke med en tråd av alpakka og en tråd Sirritógv 1-tråds garn.
Her er det fritt fram for mange nydelige fargekombinasjoner.
Vil du ha ekstra myke plagg, kan du strikke med dobbelt alpakkagarn. Strikkefastheten er den samme som for 2-tråds Sirritógv, men du må beregne mer garn.
Finn farger fra plansjen og lag den egen kombinasjon!

Inka alpakkagarn fra Rauma

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 69,00

Detaljer

Inca Alpakkagarn fra Rauma ullvarefabrikk kommer i nøster på 50 g. Garnet er 100 % superfine alpakka og har 175 m pr 50 g. Til oppskriftene som er laget for Sirritógv 1-tråds garn, kan en bruke Inca alpakkagarn isteden. Til sjalet Jennies favoritt vil alpakkagarnet i en farge du liker godt, være svært fint. Lue og skjerfsettet Lav vil også være veldig fint i alpakkagarn i en lun naturfarge, likeledes skjerfet i blondestrikk. Alpakkagarnet er ikke så drøyt som 1-tråds garnet, og en må derfor beregne en del mer garn. Til en del av oppskriftene i færøygarnet Sirritógv 1- og 2- tråds kan det være fint å bytte ut dette garnet med Inca alpakkagarn eller å strikke med en tråd av hver. Kombinasjonen av disse to garnsortene gir et spesielt fint resultat. Sirritógv har sterk struktur og holder fasongen svært godt i hele plagget og vrangbordene fortsetter å være elastiske. Inca alpakka garnet er så mykt og behagelig at det kan de aller fleste ha rett mot huden. Ved å strikke med dobbelt garn 1 tråd Inca alpakka og 1 tråd Sirritógv 1-tråds, får en en kjempefin kombinasjon. Fastheten i Sirritógv garnet gjør at fasongen holder seg svært godt og mykheten fra Incagarnet er det mest fremtredende når en kjenner på det ferdige resultatet. Til oppskriftene i 2-tråds Sirritógv, kan en bruke alpakkagarnet dobbelt eller strikke med en tråd av alpakka og en tråd Sirritógv 1-tråds garn. Her er det fritt fram for mange nydelige fargekombinasjoner. Vil du ha ekstra myke plagg, kan du strikke med dobbelt alpakkagarn. Strikkefastheten er den samme som for 2-tråds Sirritógv, men du må beregne mer garn. Finn farger fra plansjen og lag den egen kombinasjon!

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').