0

Kjøpsbetingelser

Alle priser er i norske kr og inkludert 25 % merverdiavgift. Mva. blir spesifisert på fakturaen.

Kjøps- og leveringsbetingelser.

Leveringstiden er vanligvis innen 1 uke.

Endring i netthandelsiden fra oktober 2014.

Vi har inngått avtale med Klarna.  Det er en fordel for deg som handler.  Du  kan bestille varer og få dem hjem før du betaler, fakturaen ligger i pakka, betalingsfrist 2 uker.  

Kjøps og leveringsbetingelser ved bestillinger over  kr 1250,-.

Vi spanderer porto når du  bestiller varer for mer enn kr 1250,-. Du kan velge den betalingsformen som passer deg best, forskuddsbetaling, betaling med kort eller faktura i pakka Klarnafaktura. Leveringstiden er vanligvis innen 1 uke.

Når du har sendt bestillingen din på sida netthandel, får du en ordrebekreftelse til mailen din, når du sjekker mailen din på vanlig måte etterpå.

Kjøps og leveringsbetingelser ved betaling med kort.

Kortbetalingen på nettsiden fungerer fint.  Sum du skal betale er sum fra bestillingsseddelen. Du taster inn ditt korts nummer og kode og bekrefter bestillingens beløp. Varene sendes så snart betalingen er godtatt i betalingssystemet. Leveringstiden er vanligvis innen 1 uke.

Du får en ordrebekreftelse til mailen din, når du sjekker mailen din på vanlig måte etterpå.

 Det hender at vi går tom for en vare og ikke rekker å sette utsolgt på den på nettsiden, det er ikke ofte, men det har hendt.  Dersom du har betalt med kort og vi ikke har varen, sender vi en mail til deg.  Dersom du ikke vil ha en annen farge f.eks., trekker vi ikke på kortet ditt.  Dersom kortselskapet ditt trekker på kortet ditt likevel, får du det tilbake neste måned av kortselskapet ditt.  Har du betalt på forskudd, sender vi pengene tilbake til deg.

Kjøps og leveringsbetingelser for levering til land i Norden utenom Norge.

Når vi sender varer ut av Norge, blir fakturaen uten norsk mva. på 25 %. Porto kommer i tillegg på forsendelsen. Frakt ut av landet er en del høyere enn innenlands så det kommer derfor et frakttillegg i kassen. Bestillingsseddelens sum med porto blir derfor det du skal betale for varene. Ved bestillinger utenom Norge sender vi varene så snart de er betalt med kort eller forskuddsbetalt til vår konto 2895.11.84200. Banken vår er Arendal og Omegns Sparekasse, Postboks 70, 4801 Arendal. IBAN NO75 2895 1184 200. BIC eller Swift DNBANOKK.

Retur av varer - angre kjøpet.

Skulle du ønske å returnere varene innen 3 måneder fra kjøpet,  betaler vi tilbake beløpet for varene. Utlegg til porto refunderes derimot ikke. Kunden betaler returporto. Varene må returneres i ubrukt stand.  Husk i tilfellet å oppgi ditt kontonummer.

Hilsen Garnlunden v/Tove Utstumo
org.nr. 953 237 989 mva.