0

Nonstopp sjal.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 555,00

Oversikt

Nonstopp sjal etter forbilde fra Færøysjal.
Strikkes i 2-tråds Sirritógv ullgarn.

Sjalet på bildet er strikket i sauesvart garn.

Sjalet Nonstopp er strikket etter grunnmønstrene for tradisjonelle Færøysjal. Det er strikket i rettstrikking på pinner nr 5 i 2-trådig ullgarn Sirritógv. Over hele sjalet er det et enkelt lite hullmønster. Sjalet har midtfelt bak som smalner oppover mot nakken. Ekstra felling i skulderhøyde er det ikke på dette sjalet. I framkantene er det sydd/heklet tre rader med kjedesting i forskjellige farger. Nederst på sjalet er det knyttet en rad med frynser. Rundt frynsene er det tvinnet ullbrodergarn i forskjellige farger. Sjalet på bildet er ekstra stort. Mønsteret er laget i to størrelser. Garnforbruket til mellomstørrelsen er 500 g og til det største 600 g ullgarn. Det er brukt 10 dukker ullbrodergarn til effektene.

Garnpakke til sjalet i mellomstørrelsen inneholder 500 g garn og oppskrift, til sjalet i største størrelsen er det med 600 g garn og oppskrift. Brodergarn er også med.

Nonstopp sjal.

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 555,00

Detaljer

Sjalet på bildet er strikket i sauesvart garn. Sjalet Nonstopp er strikket etter grunnmønstrene for tradisjonelle Færøysjal. Det er strikket i rettstrikking på pinner nr 5 i 2-trådig ullgarn Sirritógv. Over hele sjalet er det et enkelt lite hullmønster. Sjalet har midtfelt bak som smalner oppover mot nakken. Ekstra felling i skulderhøyde er det ikke på dette sjalet. I framkantene er det sydd/heklet tre rader med kjedesting i forskjellige farger. Nederst på sjalet er det knyttet en rad med frynser. Rundt frynsene er det tvinnet ullbrodergarn i forskjellige farger. Sjalet på bildet er ekstra stort. Mønsteret er laget i to størrelser. Garnforbruket til mellomstørrelsen er 500 g og til det største 600 g ullgarn. Det er brukt 10 dukker ullbrodergarn til effektene. Garnpakke til sjalet i mellomstørrelsen inneholder 500 g garn og oppskrift, til sjalet i største størrelsen er det med 600 g garn og oppskrift. Brodergarn er også med.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').