0

Om oss

Jeg har strikket siden jeg var 6 år gammel. Det er en god stund siden.... Garngleden og gleden over å ha et trivelig håndarbeid i hendene, har jeg hatt så lenge jeg kan huske.

Sjalene fra Færøyene synes jeg er så fasinerende, at det er noe jeg må dele med andre! Det er ideen bak Garnlunden.

På Færøyene kryr det av Lundefugl. Det er en fargerik og nydelig fugl. Vi har den jo her i Norge også, men ikke her sørpå. Den passer ihvertfall fint som logo, synes vi.

Nettverk er viktig i alle sammenhenger. Uten mitt, hadde dette prosjektet vært litt mer problematisk. Min søsters datter, Maren Duus Halvorsen, har stilt opp som fotomodell, omigjen og omigjen og omigjen. Hun bytter gensere og sjal og votter og er like blid, uansett vær og vind og hva den masete tanta finner på ! Stor takk til Maren og det blide fjeset hennes ! Min datter Ragnhild er det også noen bilder av. Hun liker seg mye bedre på den andre siden av kameraet, og helst som inspirator og ablebøyemaker når vi begynner å bli litt trøtte. Min søster Jennie Ann Duus har mildt sagt strikkedilla. Det er knallbra i denne sammenhengen. Hun leser korrektur. Jeg håper alle oppskriftene er forståelige og tydelige nok. Ida Eikvåg Groth har tegnet logoen for meg.

Målet med dette prosjektet er å spre gleden over et hyggelig håndarbeid !

Hilsen Tove Utstumo