0

Sirritógv 2-tråds ullgarn,

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 80,00

Oversikt

Sirritógv 2-tråds ullgarn, naturfarget og farget !

Færøygarnet Sirritógv eller Vikingatógv har vi i to tykkelser, 1-tråds som brukes til sjal og lette skjerf og 2-tråds som er fin til luer, votter og gensere og mange andre ting du har lyst til å strikke.

Garnet kommer i bunter på 100 g, 1-tråds garnet har 550-600 m pr 100 g og 2-tråds garnet 250-300 m pr 100 g. Det naturfargede garnet er ikke farget eller vasket på spinneriet. Fargene på garnet er ullas egen farge. Garnet inneholder naturlig lanolin fra ulla. Plaggene må vaskes før de tas i bruk og fargene blir renere og klarere etter vask. Håndvask i lunket vann med lett sentrifugering til slutt anbefales.

Sirri garnet kommer nå også i fine klare farger.

2-tråds Sirri garn i sauesvart og brunt er vi tomme for og får ikke inn mer fra leverandøren vår. 1-tråds Sirri kan strikkes med dobbel tråd og få samme tykkelse og resultat.

Sirritógv 2-tråds ullgarn,

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 80,00

Detaljer

Færøygarnet Sirritógv eller Vikingatógv har vi i to tykkelser, 1-tråds som brukes til sjal og lette skjerf og 2-tråds som er fin til luer, votter og gensere og mange andre ting du har lyst til å strikke. Garnet kommer i bunter på 100 g, 1-tråds garnet har 550-600 m pr 100 g og 2-tråds garnet 250-300 m pr 100 g. Det naturfargede garnet er ikke farget eller vasket på spinneriet. Fargene på garnet er ullas egen farge. Garnet inneholder naturlig lanolin fra ulla. Plaggene må vaskes før de tas i bruk og fargene blir renere og klarere etter vask. Håndvask i lunket vann med lett sentrifugering til slutt anbefales. Sirri garnet kommer nå også i fine klare farger. 2-tråds Sirri garn i sauesvart og brunt er vi tomme for og får ikke inn mer fra leverandøren vår. 1-tråds Sirri kan strikkes med dobbel tråd og få samme tykkelse og resultat.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').