0

2 Sjal, skuldervarmer, hals og vest, Serena

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 50,00

Oversikt

Dette heftet inneholder 5 oppskrifter ialt, 2 sjal, en vest og en hals og en lekker skuldervarmer. Modellene er strikket i Manos Serena garn som har 155 m på 50 g. Garnet vi har som passer til disse modellene er Artesanos 4 pl alpakka, Raumas Inka alpakka og Yokohama garn. Se på garnkartene og strikk modellene i den fargen du synes er finest.
Garnmengden er 150 g til det rosa sjalet med dusker i endene, 200 g garn til det andre rosa sjalet med hullmønster, 200 g til vesten, 200 g til den lilla skuldervarmeren og 100 g til den gule halsen.

Du kan bestille mønsterheftet her og garn på siden for garn og garntyper.

2 Sjal, skuldervarmer, hals og vest, Serena

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 50,00

Detaljer

Dette heftet inneholder 5 oppskrifter ialt, 2 sjal, en vest og en hals og en lekker skuldervarmer. Modellene er strikket i Manos Serena garn som har 155 m på 50 g. Garnet vi har som passer til disse modellene er Artesanos 4 pl alpakka, Raumas Inka alpakka og Yokohama garn. Se på garnkartene og strikk modellene i den fargen du synes er finest. Garnmengden er 150 g til det rosa sjalet med dusker i endene, 200 g garn til det andre rosa sjalet med hullmønster, 200 g til vesten, 200 g til den lilla skuldervarmeren og 100 g til den gule halsen. Du kan bestille mønsterheftet her og garn på siden for garn og garntyper.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').