0

Trekløver genser i Sirritogv 2-tråds ullgarn

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 35,00

Oversikt

Trekløver genseren er en ny modell fra Sirri på Færøyene. Genseren er strikket ganske løst, 2-tråds ullgarn på pinner nr 7, strikkefasthet 15 m på 10 cm. Den er strikket rundt på rundpinne, bærestykke med rundfelling. Mønsteret er strikket inn rundt hele bærestykket. Garnforbruket er 400 g 2-tråds Sirritogv.

Vi har laget garnpakke også for å strikke med dobbelt garn, som vi har gjort på Hallingstjernegenseren og Nordstjernegenseren. Der er strikket med en tråd 2-tråds Sirritogv og 1 tråd Rauma Inka alpakkagarn sammen. Dette kan du gjøre på denne modellen også uten å endre noe i oppskriften ellers. Sirritogv og alpakkagarn sammen blir en nydelig kombinasjon.

Trekløver genser i Sirritogv 2-tråds ullgarn

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 35,00

Detaljer

Trekløver genseren er en ny modell fra Sirri på Færøyene. Genseren er strikket ganske løst, 2-tråds ullgarn på pinner nr 7, strikkefasthet 15 m på 10 cm. Den er strikket rundt på rundpinne, bærestykke med rundfelling. Mønsteret er strikket inn rundt hele bærestykket. Garnforbruket er 400 g 2-tråds Sirritogv. Vi har laget garnpakke også for å strikke med dobbelt garn, som vi har gjort på Hallingstjernegenseren og Nordstjernegenseren. Der er strikket med en tråd 2-tråds Sirritogv og 1 tråd Rauma Inka alpakkagarn sammen. Dette kan du gjøre på denne modellen også uten å endre noe i oppskriften ellers. Sirritogv og alpakkagarn sammen blir en nydelig kombinasjon.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').