0

5 sjal i Manos lace

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 50,00

Oversikt

Oppskriftsheftet inneholder beskrivelse til 5 forskjellige sjal og skjerf strikket i det vakre garnet Manos Lace, babyalpakka, silke og kasmir. Du kan bestille heftet her og garn for seg selv eller garnpakka som er heftet pluss garn.

Garnpakka inneholder oppskriftsheftet og 100 g garn som er nok til et av sjalene. Noen av mønstrene er svært enkle og noe litt avansert. Du kan strikke en prøvelapp før du begynner og prøve deg på flere mønstre, så minst ett av dem får du helt sikkert til. Du får et sjeldent vakkert sjal når du blir ferdig uansett hvilken du velger. Pinneforslag nr 3,5 og 4.

5 sjal i Manos lace

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 50,00

Detaljer

Oppskriftsheftet inneholder beskrivelse til 5 forskjellige sjal og skjerf strikket i det vakre garnet Manos Lace, babyalpakka, silke og kasmir. Du kan bestille heftet her og garn for seg selv eller garnpakka som er heftet pluss garn. Garnpakka inneholder oppskriftsheftet og 100 g garn som er nok til et av sjalene. Noen av mønstrene er svært enkle og noe litt avansert. Du kan strikke en prøvelapp før du begynner og prøve deg på flere mønstre, så minst ett av dem får du helt sikkert til. Du får et sjeldent vakkert sjal når du blir ferdig uansett hvilken du velger. Pinneforslag nr 3,5 og 4.

Tilleggsinformasjon

Farge Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').