0

Domino - skjerf, sjal, teppe

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 35,00

Oversikt

Domino - skjerf, sjal, teppe, Manos wool+ Kamelgarn, strikk så mye du har lyst til !
Sjalet på bildet er den mellomste størrelsen og måler 85x210cm. Sjalet strikkes i ruter i dominostrikk og du bestemmer selv underveis når det er stort nok, eller om du vil fortsette en stund til. Manos wool clasica er på tilbud til halv pris. Garnpakken har garnet til tilbudsprisen. De ensfargede feltene er i Kamelgarn. Hver rute måler ca 13 cm. Det strikkes på pinner nr 6. Den minste garnpakken inneholder 500 g garn, mellomste 1050g garn og største 1500 g.

Denne oppskriften kan fint brukes til et annet garn. Avpass pinnetykkelsen til det garnet du har. Om rutene blir større eller mindre med ditt garn, gjør det ingen ting. Du bare strikker flere eller færre ruter i bredden eller lengden til du synes det er passe.

Domino - skjerf, sjal, teppe

Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse

Forminsk
Forstørr

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 35,00

Detaljer

Domino - skjerf, sjal, teppe, Manos wool+ Kamelgarn, strikk så mye du har lyst til ! Sjalet på bildet er den mellomste størrelsen og måler 85x210cm. Sjalet strikkes i ruter i dominostrikk og du bestemmer selv underveis når det er stort nok, eller om du vil fortsette en stund til. Manos wool clasica er på tilbud til halv pris. Garnpakken har garnet til tilbudsprisen. De ensfargede feltene er i Kamelgarn. Hver rute måler ca 13 cm. Det strikkes på pinner nr 6. Den minste garnpakken inneholder 500 g garn, mellomste 1050g garn og største 1500 g. Denne oppskriften kan fint brukes til et annet garn. Avpass pinnetykkelsen til det garnet du har. Om rutene blir større eller mindre med ditt garn, gjør det ingen ting. Du bare strikker flere eller færre ruter i bredden eller lengden til du synes det er passe.

Tilleggsinformasjon

Farge Ikke tilgjengelig

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').